Σπιτική τυροσαλάτα σε 5′
Ίσως η πιο εύκολη συνταγή
Spotlight
-
Μέχρι τους 29 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα - Αλλαγή σκηνικού με βροχές από την Πέμπτη
-
Αλλαγές στα δρομολόγια - Πώς θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μεταφοράς
-
Τέσσερις νεκροί, δεκάδες παγιδευμένοι μετά την κατάρρευση κτιρίου στη Νότια Αφρική
-
Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει αν είστε εσωστρεφείς ή κοινωνικοί
Υλικά
500 γρ. φέτα
3 πιπεριές κέρατο
2 κ.σ. γιαούρτι
1 κ.σ. ξίδι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πιπεριές και τις ψήνουμε στον φούρνο στους 180°C για 5 λεπτά.
Τις ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε τα σπόρια.
Χτυπάμε τις πιπεριές, το ελαιόλαδο και το ξύδι μέχρι να πολτοποιηθούν. Προσθέτουμε τη φέτα, το γιαούρτι. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 1-2 λεπτά.
Μεταφέρουμε την τυροσαλάτα σε ένα μπολ, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις