Βετεράνος του πολέμου στο Αφγανιστάν, απόφοιτος του Χάρβαρντ, μιλάει οκτώ γλώσσες και έχοντας καταπλήξει το αμερικανικό κοινό, φιλοδοξεί να κερδίσει την αμερικανική προεδρία.

Ο 37χρονος Μπάτιγκιγκ, δήμαρχος της πόλης Σάουθ Μπεντ με 100 χιλιάδες κατοίκους στην Ιντιάνα, ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού με τον  29χρονο σύζυγό του Τσάστιν Γκλέζμαν, ο οποίος τον στηρίζει απόλυτα.

Όντας αρραβωνιασμένοι για ένα χρόνο, το προηγούμενο μήνα ο Μπάτιγκιγκ ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα, έχοντας στο πλάι τους Δημοκρατικούς, αφού πρώτα κατορθώσει να τους πείσει ότι είναι ο κατάλληλος για τον Λευκό Οίκο.

Στόχος του αποτελεί η αναδιαμόρφωση της χώρας με τον μανδύα που έχει πλέξει η νέα γενιά, με τα νέα δεδομένα και τις δικές της προσταγές.

Σύμφωνα με ορισμένες δημοσκοπήσεις, στην πρόθεση ψήφου βρίσκεται πίσω από τον γερουσιαστή του Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς.

Ο 29χρονος Τσάστιν Γκλέζμαν είναι πρώην καθηγητής Θεατρολογίας και, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, έχει ζήσει στο πετσί του τον εκφοβισμό, την αποξένωση και την σεξουαλική επίθεση. Αγαπά την συλλογή βιβλίων του Χάρι Πότερ και την Σελίν Ντιόν, ενώ το ζευγάρι έχει δύο σκυλιά.