La Liga : Σωτηρία – «σεντόνι» σημειώσατε… 1
Η Τζιρόνα πέτυχε σπουδαία νίκη στην προσπάθειά της να παραμείνει στη La Liga, επικρατώντας με 1-0 της Σεβίλλης που μένεις εκτός 4άδας με τρεις αγωνιστικές να απομένουν
Η Τζιρόνα υποδέχτηκε τη Σεβίλλη για την 35η αγωνιστική της La Liga. Οι Καταλανοί δίνουν αγώνα για να παραμείνουν στην κατηγορία, την ώρα που οι Σεβιγιάνοι μάχονται για την εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.
Το ένστικτο της επιβίωσης αποδείχθηκε ανίκητο στην αναμέτρηση αυτή με την Τζιρόνα να παίρνει σπουδαία νίκη με 1-0, με χρυσό σκόρερ τον Πόρτου στο 62′, σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Η Τζιρόνα πλέον βρίσκεται στο +2 από την 18η Βαγιαδολίδ, την ώρα που η Σεβίλλη είναι ισόβαθμη (5η) εκτός 4άδας, με την 4η Χετάφε η οποία όμως έχει ματς λιγότερο, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ επέστρεψαν «πιο ισχυρότερες παρά ποτέ»
- Το Ιράν αποκλείει προσωρινή συμφωνία με τις ΗΠΑ
- Φόβοι πως το Καρτέλ New Generation Jalisco θα είναι η Λερναία Ύδρα του Μεξικού
- Πέραμα: 26χρονος έχασε τη ζωή του και 29χρονος τραυματίστηκε σε σύγκρουση μηχανών
- Μετά το Νόμπελ Ειρήνης, ο Τραμπ απέκτησε και… χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο [βίντεο]
- Τραμπ: 15 πολιτείες προσφεύγουν στη δικαιοσύνη κατά της εμβολιαστικής πολιτικής του

