Ο Λετονός, ο οποίος έχει δοθεί στην Χίμκι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, πέτυχε 20 πόντους στο ματς με την Νίζνι και βοήθησε την ομάδα του να πάρει μια μεγάλη νίκη στην παράταση
Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην «έπιασε», αλλά στη Χίμκι τα πηγαίνει εξαιρετικά. Ο λόγος για τον Γιάνις Τίμα ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τους Πειραιώτες μέχρι το τέλος της σεζόν και έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για τη ρώσικη ομάδα.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Stoiximan Super League και το πρόγραμμα των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της regular season της Super League.
Ντεμπούτο στη Serie A με γκολ έκανε ο Αλισον Σάντος ο οποίος ισοφάρισε (2-2, στο 83’) και αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τη Νάπολι. Ο Τσιμίκας, για τη Ρόμα, μπήκε στο ματς στο 72’.