
Μάτι: Παίζουν για τους πυρόπληκτους οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού
Οι βετεράνοι άσοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν το κοινωνικό τους έργο και θα συγκεντρώσουν χρήματα για τους ανθρώπους που βίωσαν την καταστροφή από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι
Κοντά στους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και στον Νέο Βουτζά το καλοκαίρι το 2018, βρίσκονται οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα οι άσοι του παρελθόντος θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στις 18 Μαΐου και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις εισπράξεις θα δοθούν στου πληγέντες.
Πέρα από αυτό το ματς έχουν προγραμματιστεί άλλες τρεις αναμετρήσεις. Στις 6 Μαΐου θα παίξουν στα εγκαίνια του Δημοτικού γηπέδου Χαϊδαρίου, στις 13 Μαΐου θα βρεθούν στο Μεσολόγγι για φιλανθρωπικό σκοπό, όπως και στις 3 Ιουνίου στο Σοφικό. Το τελευταίο παιχνίδι αναβλήθηκε δύο φορές λόγω κακοκαιρίας.
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα
- LIVE: Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν
- Στο «κόκκινο» 164 ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης – Το καμπανάκι της Τράπεζας της Ελλάδος
- Ιτούδης για την Χάποελ Τελ Αβίβ: «Ένα πρότζεκτ που συνεχώς εξελίσσεται – Γεμάτη προκλήσεις η σεζόν»
- «Παλλακίδα του καπιταλισμού» – Πώς οι New York Times έριξαν τη Λόρεν Σάντσεζ Μπέζος στη φωτιά
- Η Ισπανία χορηγεί νόμιμο καθεστώς σε μισό εκατομμύριο μετανάστες – Τι προβλέπει το διάταγμα



