Έμερι για το Άρσεναλ – Νάπολι : «Νίκη με μηδέν παθητικό»
Νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ πρέπει να επιδιώξει από το αποψινό ματς (11/4, 22:00) κόντρα στη Νάπολι η Άρσεναλ, όπως τόνισε ο Ουνάι Έμερι
Η Άρσεναλ υποδέχεται απόψε (11/4) τη Νάπολι στο Λονδίνο για την προημιτελική φάση του Europa League, με στόχο να κάνει ισχυρό πρώτο βήμα για την παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το αγώνα, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» Ουνάι Έμερι μίλησε για το παιχνίδι με τους Ιταλούς, τονίζοντας πως προτεραιότητα για την Άρσεναλ είναι να πάρει τη νίκη, διατηρώντας συγχρόνως απαραβίαστη την εστία της.
«Θα παίξουμε στο σπίτι μας έχοντας τους οπαδούς μας στο πλευρό μας και ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε. Ο πρώτος στόχος είναι η νίκη, όμως θα πρέπει να συνδυαστεί και με το μηδέν παθητικό. Δεν πρέπει να τους δώσουμε ευκαιρίες, είναι πολύ σημαντικό. Πρόκειται να δούμε δύο εξαιρετικά παιχνίδια, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές» είπε ο 47χρονος προπονητής.
- Δουδωνής για υποκλοπές: «Δικαίωση απέναντι στην κυβερνητική ενορχήστρωση»
- Betsson: Bullying στον αθλητισμό – ένα πρόβλημα που δύσκολα αναγνωρίζεται
- «Άρρωστος, παράφρων, με εξαιρετικά χαμηλό IQ, κλαίει σαν παιδί»: Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτίθεται εκ νέου στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο
- ΚΚΕ: Ανεδαφικοί και επικίνδυνοι οι ισχυρισμοί Μητσοτάκη ότι οι ενεργειακές συμφωνίες θωρακίζουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα
- Απεργία για τα Τέμπη: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς το Σάββατο
- «Είδαμε να σημαδεύει με το όπλο τα παιδιά» – Σοκάρουν οι μαρτυρίες από το γυμνάσιο στου Ρέντη

