Τότεναμ: Το Champions League επιστρέφει… σπίτι
Η Τότεναμ δημιούργησε ένα πανέμορφο βίντεο για την επιστροφή της στο Champions League και το ματς με τη Σίτι, που θα διεξαχθεί στο ολοκαίνουριο γήπεδο
Το νέο γήπεδο της Τότεναμ θα φιλοξενήσει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας του, στα προημιτελικά του φετινού Champions League, και τα σπιρούνια δηλώνουν περήφανα πως η διοργάνωση επιστρέφει σε τόπο που μπορούν πλέον να αποκαλέσουν… σπίτι.
Η αγγλική ομάδα θα υποδεχτεί τη Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα στο πρώτο ματς για τους «8» της διοργάνωσης και θέλει ένα προβάδισμα πρόκρισης σε ένα ιστορικό παιχνίδι, το πρώτο στο ολοκαίνουριο στολίδι.
«Το Champions League είναι ξανά πίσω στο σπίτι…» έγραψε η Τότεναμ στα social media, σε ένα εντυπωσιακό βίντεο με στιγμές που γυρίζουν το χρόνο πίσω στις ευρωπαϊκές στιγμές του Γουάιτ Χαρτ Λέιν.
Δείτε το βίντεο:
- Από αυτές τις χώρες έφερε ο Λανουά διαιτητές όταν οι Γερμανοί άναβαν… κόκκινο!
- Τάκης Ζαχαράτος – Έλενα Παπαρίζου: Υπόσχονται «νύχτες βελούδινες» στο NOX – The Cabaret Edition
- Μπλόκα: Σε σημείο «βρασμού» αγρότες και κτηνοτρόφοι – Ανοιχτός ο δρόμος της κλιμάκωσης
- Δανία: Σχέδιο νόμου για την απαγόρευση της μπούρκας και του νικάμπ σε σχολεία και πανεπιστήμια
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Αγρότες: Μπλόκα και στις Βρυξέλλες – Εκατοντάδες τρακτέρ παραταγμένα μπροστά από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

