Παναθηναϊκός : Οι διαιτητές του «τελικού» με Μπουντούτσνοστ
Η Euroleague ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπούντουτσνοστ για την 30η αγωνιστική της κανονικής περιόδου
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (4/4, 21:00) στο ΟΑΚΑ τη Μπουντούτσνοστ για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague.
Το «τριφύλλι» έχει θέσει στόχο να πάρει τη νίκη που θα «καθαρίσει» την πρόκριση στα play off, αποφεύγοντας έτσι να μπει σε… περιπέτειες, ενώ παράλληλα επιδιώκει να βρεθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα στην τελική βαθμολογία.
Όπως έγινε γνωστό από τη διοργάνωση, οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στον τελευταίο αγώνα των «πρασίνων» για την κανονική περίοδο είναι ο Ισπανός Ντάνιελ Ιερεθουέλο, ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς και ο Τούρκος Σινάν Ισκουντέρ.
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο
- Ο Τραμπ εκτιμά ότι θα καθυστερήσει «περίπου ένα μήνα» το ταξίδι του στην Κίνα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 2+1 ανοιχτές πληγές



