ΟΑΣΑ: Η αλλαγή που βάζει τέλος στους «τζαμπατζήδες»
Ήδη, οι ηλεκτρονικές πύλες στους σταθμούς Σύνταγμα, Συγγρού Φιξ και Νερατζιώτισσα παραμένουν ανοιχτές για μικρότερο χρονικό διάστημα
Τον χρόνο που μένουν ανοιχτές οι πύλες εισόδου σε μετρό και ηλεκτρικό επιχειρεί να μειώσει ο ΟΑΣΑ, με σκοπό να μειωθεί η λαθρεπιβίβαση.
Ήδη, οι ηλεκτρονικές πύλες στους σταθμούς Σύνταγμα, Συγγρού Φιξ και Νερατζιώτισσα παραμένουν ανοιχτές για μικρότερο χρονικό διάστημα, ενώ το ίδιο μέτρο αναμένεται να εφαρμοστεί και σε άλλους σταθμούς.
Στους παραπάνω σταθμούς, οι πύλες κλείνουν μετά από πέντε δευτερόλεπτα κι όχι μετά από οκτώ, όπως γίνεται στους υπόλοιπους.
Ο νέος χρόνος απόκρισης των πυλών σε συνδυασμό με την αύξηση των ελέγχων κομίστρου, η οποία μάλιστα αγγίζει το 300% τους τελευταίους δύο μήνες σε σχέση με τον Ιανουάριο, αναμένεται να αποδειχθούν χρήσιμα εργαλεία στη «μάχη» για την πάταξη της λαθρεπιβίβασης.
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες








