Έναν μήνα εκτός ο Πάου Γκασόλ
Ο Ισπανός σέντερ των Μιλγουόκι Μπακς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και αναμένεται να απουσιάσει από τα παρκέ για έναν μήνα.
Η κακοτυχία δεν σταματά να χτυπά τους Μιλγουόκι Μπακς αφού μετά τους Μάλκομ Μπρόγκντον και Νίκολα Μίροτιτς εκτός θα παραμείνει και ο Πάου Γκασόλ.
Ο 38χρονος σέντερ των «ελαφιών» αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού και οι εκτιμήσεις των γιατρών της ομάδα κάνουν λόγο για απουσία περίπου ενός μήνα.
Ο Γκασόλ, που ξεκίνησε τη χρονιά στους Σπερς, έχει απουσιάσει από 26 παιχνίδια φέτος, ενώ δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής με τους Μπακς στα προηγούμενα τρία παιχνίδια της ομάδα από το Γουινσκόνσιν.
Αυτή η απώλεια αποδυναμώνει κι άλλο τη ρακέτα των Μπακς αφού ο Μίροτιτς αναμένεται να χάσει τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ, πράγμα που αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον Μάικ Μπουντενχόλτζερ.
Μέχρι στιγμής φέτος ο Ισπανός μετρά 3,9 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε περίπου 12 λεπτά συμμετοχής.
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»
- Γαλλία: Ευρώπη και Κίεβο ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από τις διαπραγματεύσεις για το εδαφικό
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»



