Άρης : Οι δοκιμές του Παντελίδη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Τα πλάνα του προπονητή του Άρη για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (24/2, 19:30) και η παρουσία των Τόνσο, Δεληζήση
Στη τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (24/2, 19:30). Ο Σάββας Παντελίδης συνεχίζει τις δοκιμές του σε οτι αφορά το βασικό σχήμα που θα παρατάξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ περιμένει να διαπιστώσει και την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Τόνσο και Δεληζήσης.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να καταφέρει να ολοκληρώσει το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης και να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αντίθετα, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τον αρχηγό του Άρη, που και χθες γυμνάστηκε μόνος του. Στη περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε ο Βέλεθ θα αγωνιστεί δίπλα στον Ρόουζ στο κέντρο της άμυνας και ο Ματίγια θα παίξει μαζί με τον Σιώπη στα αμυντικά χαφ.
- Magnificent Seven: Tεχνο-ολιγάρχες, οι ληστρικοί βαρόνοι του σήμερα
- ΟΗΕ: Η ισραηλινή επιδρομή σε φυλακή του Ιράν τον Ιούνιο ήταν έγκλημα πολέμου
- Τροχαία: Συνελήφθησαν 15 οδηγοί και αφαιρέθηκε το δίπλωμα σε άλλους 1.010 – 4.970 παραβάσεις το τετραήμερο στην Αττική
- Ο Τσιτσιπάς έμεινε εκτός κορυφαίας 50άδας μετά από οκτώ χρόνια
- Τσουκαλάς: Ακατανόητη η σπουδή Π. Μαρινάκη να θεωρεί κλεισμένη υπόθεση τις υποκλοπές
- ΗΠΑ: Επιτρέπουμε στα ιρανικά τάνκερ να διέρχονται από το Ορμούζ, για να διατηρηθεί η προσφορά πετρελαίου



