Πόνσε: «Αξίζαμε τη νίκη»

Ο Αργεντινός στράικερ μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι είναι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά και επισήμανε ότι η ΑΕΚ άξιζε να πάρει τη νίκη.

Την πεποίθησή του ότι η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Εζεκιέλ Πόνσε. Ο Αργεντινός στράικερ μετά το τέλος του αγώνα (1-1) τόνισε ότι είναι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Δικέφαλο, αλλά απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

«Όπως είδατε κι εσείς σκόραρα, αλλά δεν βοήθησα να πάρουμε τη νίκη. Αξίζαμε τη νίκη και γι’ αυτήν ήρθαμε εδώ. Προσωπικά κάνω πολύ καλή χρονιά, αλλά δεν βοήθησα να νικήσουμε σήμερα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να σκοράρεις και σήμερα το έκανα με το κεφάλι. Η χρονιά κυλά καλά για εμένα, δόξα τω Θεώ και συνεχίζω να προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα να σκοράρει».

Για τον τρόπο που έπαιξε η ΑΕΚ: «Στα τελευταία παιχνίδια βρίσκουμε αντιπάλους που κλείνονται και ο ΠΑΟΚ τέτοιο παιχνίδι έκανε. Οι περισσότεροι ελεύθεροι χώροι βρίσκονται στα άκρα όταν παίζει έτσι ο αντίπαλος. Ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου μας ώθησε να κάνουμε τέτοιο παιχνίδι με σέντρες».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ποδόσφαιρο

Οι συμπληγάδες της Συμφωνίας των Πρεσπών και το «πολιτικό κόστος» που πήραν οι Τσίπρας και Ζάεφ

Έξι χρόνια μετά οι πρωταγωνιστές μιλούν για αυτή στη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές ενός ιστορικού βήματος προόδου.

Σύνταξη ΙΝ

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Άλχο

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Νικολάι Άλχο, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν επίσημα την απόκτησή του.

Σύνταξη ΙΝ

«Ετοιμοπόλεμη» η ΕΚΤ - Ακονίζει τα εργαλεία της για να επέμβει, εάν το χρειαστεί η Γαλλία

Αν και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών 2024 δεν προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη, η αντίδραση Μακρόν τους έπιασε απροετοίμαστους, όπως εξηγεί η Société Générale

Αλεξάνδρα Τόμπρα
Αλεξάνδρα Τόμπρα

LIVE: Αυστρία – Γαλλία

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αυστρία – Γαλλία για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ1.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007