Η 11άδα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη: «Νέα» άμυνα, Νάτχο, Μασούρας και Χασάν

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να αλλάξει όλη την άμυνα στον επαναληπτικό με την Ξάνθη. Στο αρχικό σχήμα Νάτχο Μασούρας, Χασάν.

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη επί της Ξάνθης για να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποφασίζει να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των Ερυθρόλευκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Πορτογάλος αλλάζει όλη την άμυνα πλην του Ζοσέ Σα, καθώς επέλεξε να ξεκινήσει με τους Τοσοσίδη, Μεριά, Μιράντα και Τσιμίκα στην άμυνα. Μπροστά τους θα ξεκινήσει πάλι ο Γκιγιέρμε, ενώ ο Νάτχο επιστρέφει στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, αγωνιζόμενος πίσω από τον Κώστα Φορτούνη.

Στο δεξιό άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως βασικός ο Γιώργος Μασούρας, ο Ποντένσε θα πάρει θέση στο δεξιό άκρο και ο Χασάν θα παίξει και πάλι σε αρχική 11άδα μετά τις 11 Νοεμβρίου και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τουρκικά drones σκότωσαν άμαχους στη Σομαλία, καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστία

Ο στρατός της Σομαλίας σκότωσε τουλάχιστον 23 άμαχους, ανάμεσά τους 14 παιδιά, καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστία, επισημαίνοντας ότι οι βομβαρδισμοί έγιναν με τουρκικά drones.

Σύνταξη ΙΝ

«Ανησυχεί πολύ» ο Γκουτέρες για το ενδεχόμενο ισραηλινής εισβολής στη Ράφα

Ο Αντόνιο Γκουτέρες ανησυχεί πολύ από τις ενδείξεις για μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ στη Ράφα και ζητά «το κάτι παραπάνω» προκειμένου να συμφωνηθεί κατάπαυση του πυρός.

Σύνταξη ΙΝ

Τουλάχιστον 5 νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Ράφα

Θέατρο εντατικών ισραηλινών αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Ράφα, που μέχρι στιγμής έχουν δολοφονήσει τουλάχιστον 5 ανθρώπους και έχουν τραυματίσει αρκετούς άλλους.

Σύνταξη ΙΝ

Οι ΗΠΑ εξετάζουν τη συμφωνία της Χαμάς στην πρόταση για κατάπαυση του πυρός

«Επί του παρόντος εξετάζουμε αυτή την απάντηση» της Χαμάς, δήλωσε ο εκπρόσωπος του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας της αμερικανικής προεδρίας, χωρίς να πει σε τι ακριβώς συμφώνησε η ισλαμιστική οργάνωση.

Σύνταξη ΙΝ

Το Κατάρ στέλνει αντιπροσωπεία στο Κάιρο για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις

«Η αντιπροσωπεία του Κατάρ θα μεταβεί το πρωί (...) στην Αίγυπτο για να ξαναρχίσουν οι έμμεσες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα δυο μέρη», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών του Εμιράτου.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007