Επέστρεψε ο Κουρμπέλης, ελπίδες για το Κύπελλο

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης προπονήθηκε κανονικά και όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί απέναντι στη Λαμία την Πέμπτη στον επαναληπτικό του Κυπέλλου.

Ελπίδες να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο τη Λαμία, στον επαναληπτικό του εις βάρος του Παναθηναϊκού 1-0, έχει ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, που έλειψε πολύ από το ματς της Δευτέρας για το πρωτάθλημα, προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από μέρες σήμερα το απόγευμα και το ίδιο θα επιχειρήσει να κάνει και αύριο.

Αν τα καταφέρει χωρίς ενόχληση, τότε δεδομένα ο Δώνης θα τον πάρει στην αποστολή και πιθανότατα να τον δούμε και στην αρχική ενδεκάδα. Από ‘κει και πέρα, θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Πούγγουρας και Κότσαρης, ενώ όσοι αγωνίστηκαν με τη Λαμία έκαναν αποφόρτιση και αποθεραπεία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν μη επανδρωμένο σκάφος των Χούθι

Τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο σκάφος των Χούθι κατέστρεψαν οι ΗΠΑ, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, το οποίο ήγειρε απειλή για τις δυνάμεις τους καθώς και για εμπορικά πλοία στην περιοχή.

Σύνταξη ΙΝ

Συντριβή F-16 Viper σε εθνικό πάρκο των ΗΠΑ

Μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη σε εθνικό πάρκο των ΗΠΑ, αλλά ο χειριστής του κατάφερε να σωθεί αφού χρησιμοποίησε το εκτινασσόμενο κάθισμά του.

Σύνταξη ΙΝ

Ο Μπάιντεν προηγείται οριακά του Τραμπ σε νέα δημοσκόπηση

Οριακό προβάδισμα μιας μονάδας δίνει νέα δημοσκόπηση στον πρόεδρο Μπάιντεν έναντι του αντιπάλου του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο είναι αξιοσημείωτα εντός του περιθωρίου στατιστικού σφάλματος (±3%).

Σύνταξη ΙΝ

Το Κολούμπια απειλεί με αποβολή τους φοιτητές που κατέλαβαν κτίριό του - «Λανθασμένη προσέγγιση» λέει ο Λευκός Οίκος

«H λειτουργία του πανεπιστημίου δεν μπορεί να διαταράσσεται μονίμως από διαδηλωτές που παραβιάζουν τους κανόνες», τονίζεται στην ανακοίνωση

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007