Επικός Πρίντεζης για τα τρία δευτερόλεπτα που υπέδειξε η Πάντερ
Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού με το γνωστό του χιούμορ έδειξε την διαφορετική του άποψη για την παράβαση που του έδωσε η Γερμανίδα ρεφ στο ματς με την Χίμκι
Το ότι έχει ανεξάντλητο χιούμορ είναι γνωστό. Ο Γιώργος Πρίντεζης φημίζεται για τον εύθυμο χαρακτήρα του και γενικότερα τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις που του προκύπτουν.
Όπως στο παιχνίδι με την Χίμκι, όταν και σε μια φάση του δεύτερου ημιχρόνου ήταν εγκλωβισμένος από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με τα σπρωξίματα να είναι όλο και εντονότερα.
Η Αν Πάντερ ήταν μπροστά στην φάση χωρίς όμως να καταλογίζει κάποιο υπέρ του φάουλ. Αντιθέτως έδωσε τρία δευτερόλεπτα στον Πρίντεζη με τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού, όπως και όλος ο κόσμος στο ΣΕΦ να απορεί για την απόφαση της.
Ο Πρίντεζης πάντως σχολίασε μέσω ίνσταγκραμ την Γερμανίδα ρέφερι με εντυπωσιακό τρόπο
Δείτε το στόρι του:
- Αποκαρδιωτικά στοιχεία για την παιδική θνησιμότητα – 4,9 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών πέθαναν το 2024
- Καμπανάκι από τον ΥΠΕΞ του Ιράν: «Το κύμα των παγκόσμιων επιπτώσεων μόλις ξεκίνησε και θα τους πλήξει όλους»
- Όχι μόνο για την εμφάνιση: Το κίνητρο των γυναικών για να συνεχίσουν την άσκηση
- Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα
- Κληρονομιές: Αξιοποίηση ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων – Όλες οι αλλαγές
- Πώς οι λόγιοι της Αλεξάνδρειας προσπαθούσαν να χαρτογραφήσουν τους μύθους της αρχαίας Ελλάδας



