
Φοβερός Γιάννης κατέκτησε για δεύτερη σερί φορά το βραβείο του «Παίκτη του Μήνα»
Συνεχίζει να βρίσκεται σε παρατεταμένη πολύ καλή φόρμα ο Αντετοκούνμπο που πήρε για δεύτερη σερί φορά σπίτι του το βραβείο του «Παίκτη του Μήνα» για την Ανατολή.
Σταθεροποιείται σε υψηλότατα επίπεδα παραγωγικότητας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Για δεύτερη σερί φορά, κατέκτησε το βραβείο του Παίκτη του Μήνα για την Ανατολική Περιφέρεια. Αυτό σημαίνει πως για δύο μήνες η απόδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο σαν μέσο όρο πιάνει… ταβάνι, γεγονός που φαίνεται και από τους αριθμούς του Greak Freak.
Ο ηγέτης των Μπακς πετυχαίνει κατά μέσο όρο τον Δεκέμβριο 25.6 πόντους, κατεβάζει 12.5 ριμπάουντ και μοιράζει 6.2 ασίστ, ενώ είναι παρών και αμυντικά με 1.9 μπλοκ και 1.2 κλεψίματα ανά ματς στο διάστημα αυτό.
The Greek Freak claims back-to-back Eastern Conference Player of the Month awards!!#FearTheDeer pic.twitter.com/TKBluMYko0
— Milwaukee Bucks (@Bucks) January 3, 2019
- Η γη της ελιάς: Μυστικά και προδοσίες ανατρέπουν τις ισορροπίες
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ


