Αερόστατο τυλίχθηκε στις φλόγες στον αέρα
Οι επιβάτες μαζί με το χειριστή προσπάθησαν να σβήσουν την πυρκαγιά κάτι που φάνηκε αδύνατον και τελικά το αερόστατο προσγειώθηκε στο έδαφος, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Μια χριστουγεννιάτικη βόλτα με αερόστατο παραλίγο να αποβεί μοιραία για 15 επιβάτες στην Αυστραλία.
Στο πάρκο Wanden στην πολιτεία Βικτόρια οι επισκέπτες αποφάσισαν να δουν το τοπίο από ψηλά και 45 λεπτά μετά την απογείωση κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Το αερόστατο, που βρισκόταν ήδη σε ύψος αρκετών μέτρων άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες.
Οι επιβάτες μαζί με το χειριστή προσπάθησαν να σβήσουν την πυρκαγιά κάτι που φάνηκε αδύνατον και τελικά το αερόστατο προσγειώθηκε στο έδαφος, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Ανάμεσα στα 15 άτομα που κινδύνεψαν ήταν και ανήλικα παιδιά. Σύμφωνα με τις αρχές μόνο μια γυναίκα χρειάστηκε για προληπτικούς λόγους να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
- Τιενανμέν 1989: Το αποκαλυπτικό βίντεο της μυστικής δίκης του στρατηγού που αρνήθηκε να πυροβολήσει αμάχους
- Η Οδύσσεια πλησιάζει στο τέλος της – Νέες φωτογραφίες από το έπος του Κρίστοφερ Νόλαν
- Κρήτη: Συνελήφθη 54χρονος που δήλωνε ότι ο 33χρονος γιατρός μπορεί να εντοπιστεί με «κβαντική τεχνολογία»
- Ο Ολυμπιακός «πληγώνεται» τον Δεκέμβρη – Οι τρεις σερί ήττες και η σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν (vids)
- Την άρση της ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου αποφάσισε η Βουλή – Αιχμές ΝΔ για ΜΚΟ
- Θύμα της ομορφιάς του, αυτό το βατραχάκι απειλείται από τους τουρίστες που το φωτογραφίζουν





