Πιθανή πώληση Ροντρίγκες φέρνει χρήματα στον ΠΑΟΚ
Ο Δικέφαλος έχει διατηρήσει το 20% του επιθετικού από το Πράσινο Ακρωτήρι
Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορεί όλο και περισσότερο το σενάριο πώλησης του Γκάρι Ροντρίγκες από τη Γαλατάσαραϊ.
Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι πωλήθηκε από τον ΠΑΟΚ στη Γαλατάσαραϊ τον Ιανουάριο του 2017.
Ο Δικέφαλος διατήρησε ένα ποσοστό 20% σε περίπτωση μεταπώλησης, οπότε προσδοκά να βάλει στα ταμεία του ένα έξτρα ποσό 2-4 εκ. ευρώ, καθώς ο Ροντρίγκες εκτιμάται ότι μπορεί να πωληθεί πάνω από 10 εκ. ευρώ και οι πιο αισιόδοξες αναφορές μιλούν ακόμη και για πώληση ύψους 20 εκ. ευρώ.
Η Αϊντχόφεν αναμένεται να πουλήσει τον Μεξικανό Ίρβινγκ Λοσάνο και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ από το Πράσινο Ακρωτήρι εμφανίζεται ως πιθανός αντικαταστάτης του.
Ο Ροντρίγκες βρίσκεται στο στόχαστρο και της Κρίσταλ Πάλας σύμφωνα με το σάιτ «fanatik.com.tr», αλλά οι Λονδρέζοι δίνουν κάτω από 10 εκ. ευρώ (μέχρι 7 εκ. ) αλλά οι Τούρκοι δε συζητούν καν τόσο χαμηλό ποσό.
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς X: Έχουμε αμφιβολίες για τη συμμόρφωσή σας



