Η Τσέλσι φαίνεται πως δεν πτοείται από την αποτυχία του καλοκαιριού να αποκτήσει τον επιθετικό της Λυών Ναμπίλ Φεκίρ και αναμένεται να κινηθεί εκ νέου για τον παίκτη κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι θέλει να κάνει δικό της τον παίκτη από τώρα, ωστόσο σε περίπτωση που δεν το πετύχει θα επιδιώξει να τον «κλείσει» για το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να… προλάβει τους υπόλοιπους «μνηστήρες».
Ο 25χρονος επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Λυών τα τελευταία χρόνια, τόσο στη Ligue 1, όσο και στο Champions League, ενώ στο παρελθόν ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει και η Λίβερπουλ.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η Αταλάντα ήταν καταιγιστική και με γκολ των Σκαμάκα, Σουλεμανά και Πάσαλιτς συνέτριψε τη Γιουβέντους με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «4» του ιταλικού Κυπέλλου.
Αν και η Χάποελ του Δημήτρη Ιτούδη προηγήθηκε ακόμη και με 16 πόντους διαφορά, Βαλένθια έκανε την ανατροπή στο Τελ Αβίβ, επικρατώντας στην παράταση με 104-99, για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.