
Αμιέλ: Σκληρό να χάσεις έτσι από την ΑΕΚ
Ο τεχνικός της Νίμπουρκ έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ωστόσο είπε πως η ΑΕΚ διαθέτει κάποιους παίκτες που έκαναν τη διαφορά στα κρίσιμα σημεία
Η Νίμπουρκ έφτασε κοντά στη νίκη επί της ΑΕΚ, όμως η Ενωση έδειξε χαρακτήρα το κρίσιμο σημείο και πήρε εκείνη το ροζ φύλλο. Μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός των Τσέχων Ορέν Αμιέλ χαρακτήρισε την ΑΕΚ ως μία από τις καλύτερες τις διοργάνωσης και παραδέχθηκε ότι ο τρόπος που έχασε η Νίμπουρκ ήταν σκληρός.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Νίμπουρκ στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Χρησιμοποίησε την εμπειρία των παικτών της για να φτάσει στη νίκη. Είχε κάποιους καθοριστικούς παίκτες που έκαναν τη διαφορά στα κρίσιμα σημεία. Είμαι ικανοποιημένος για τους παίκτες μου. Παίξαμε πολύ καλά και ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία από τις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου και μία από τις καλύτερες της διοργάνωσης. Είναι σκληρό να χάνεις με αυτόν τον τρόπο. Είμαι ικανοποιημένος όμως για την ενέργεια που βγάλαμε. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας», είπε ο Αμιέλ.
- Το ΒΗΜΑ έρχεται αυτή την Κυριακή με ένα συλλεκτικό τόμο για τον Ελληνικό Εμφύλιο
- «Έφυγε» ο Πορτορικανός θρύλος του μπάσκετ, Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ
- Marfin: 16 χρόνια από την τραγωδία – Συγγενείς και φίλοι αφήνουν λουλούδια για τα θύματα
- Η Βουλή υποδέχθηκε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο – Το bigbang, η Realpolitik και η ειρήνη
- Met Gala: Τα social media «σταυρώνουν» τον Χιου Τζάκμαν
- Βραβείο Πούλιτζερ στο Reuters για τα ρεπορτάζ που ξεμπρόστιασαν τη Meta


