Εκτός δράσης για άλλους δύο μήνες ο Ρέτσος
Άτυχος στάθηκε για άλλη μια φορά ο Παναγιώτης Ρέτσος, καθώς θα απουσιάσει για δύο μήνες μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην επανεμφάνισή του με τη Λεβερκούζεν
Για άλλους δυο μήνες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Παναγιώτης Ρέτσος, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι της Μπάγερ Λεβερκούζεν με τη Λουντογκόρετς για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa Legaue (29/11).
Ο έλληνας αμυντικός πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στην βουλγαρική ομάδα μετά από εφτά μήνες απουσίας, αλλά στάθηκε άτυχος και στην επανεμφάνισή του. Το ιατρικό επιτελείο των «σπιρουνιών» διέγνωσε βαριάς μορφής θλάση στον μυ, αλλά και στον τένοντα του αριστερού του τετρακέφαλου. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.
Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Παναγιώτης Ρέτσος θα είναι και πάλι στην διάθεση του Χέικο Χέρλικ από τον Φεβρουάριο του 2019.
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup
- Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα (2-1), ισοπαλία στη Σουηδία για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-1) – Η βαθμολογία του Conference (pic)
- Αποκλείστηκε οριστικά το ενδεχόμενο δολοφονίας του Μιχάλη Καλογήρου
- Μπλόκα: To «σπάσιμο» της ενιαίας ατζέντας διαλόγου και το «ούτε βήμα πίσω» των αγροτών


