Ο πιο τυχερός υφυπουργός της κυβέρνησης
Βρίσκεται συνεχώς σ’ ένα αεροπλάνο και ταξιδεύει. Οχι μόνο ταξιδεύει, αλλά οργώνει τις αφρικανικές χώρες
Ισως ο πλέον τυχερός υφυπουργός (και μάλιστα εξωκοινοβουλευτικός) είναι ο Τέρενς Κουίκ. Βρίσκεται συνεχώς σ’ ένα αεροπλάνο και ταξιδεύει. Οχι μόνο ταξιδεύει, αλλά οργώνει τις αφρικανικές χώρες.
Ο κ. Κουίκ, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο οποίος απ’ ό,τι φάνηκε εγκατέλειψε τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και προσχώρησε στον Νίκο Κοτζιά (όταν ήταν ακόμα υπουργός Εξωτερικών), βρέθηκε σε Νιγηρία και σε Ζιμπάμπουε. Τα έως τώρα ταξίδια του κ. Κουίκ στις αφρικανικές χώρες (τότε δηλαδή που ήταν με τους ΑΝΕΛ) είχαν συν τοις άλλοις και την αποστολή στη FYROM που προσπαθεί να κλέψει την ελληνική ιστορία.
Αυτός ήταν ο λόγος που έδινε ως δώρο στους αφρικανούς πολιτικούς μανικετόκουμπα με τον Μέγα Αλέξανδρο. Τώρα, φαντάζομαι, θα προωθεί το… αντίθετο, δηλαδή τη συμφωνία των Πρεσπών, που στηρίζει και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αγνόησε το αίτημα του Πάνου Καμμένου να διώξει τον κ. Κουίκ από το Εξωτερικών.
Τα μανικετόκουμπα που γράφουν ιστορία
Στις φωτογραφίες που έστειλε ο υφυπουργός Εξωτερικών από τη Χαράρε φαίνεται ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε Emmerson Mnangagwa να κρατά ένα κουτί με μανικετόκουμπα, αλλά δεν φαίνεται τι είδους μανικετόκουμπα είναι αυτά.
Εν πάση περιπτώσει, ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε (σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κ. Κουίκ) έδειξε πόσο φιλέλληνας είναι. Αφού του είπε ότι οι πόρτες της Ζιμπάμπουε είναι ανοικτές για ελληνικές επενδύσεις, του αποκάλυψε ότι στέλνει τα παιδιά του στο ελληνικό σχολείο της Χαράρε. Να σημειώσω (έτσι για την ιστορία) ότι έναν γαλάζιο υφυπουργό τον ανάγκασαν (πριν από μερικά χρόνια) σε παραίτηση επειδή έδωσε δώρο μανικετόκουμπα στον βούλγαρο ομόλογό του.
Τα μανικετόκουμπα αυτά αγοράστηκαν με δαπάνες του υπουργείου του.
- Ιράν: Διαψεύδονται οι φήμες ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρος, Μασούντ Πεζεσκιάν
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Το πατρίδα της τηγανητής πατάτας έχει πρόβλημα – Παράγει πάρα πολλές πατάτες και δεν μπορεί να τις πουλήσει
- Στο ΠΑΓΝΗ παιδί που έπεσε σε γκρεμό 11 μέτρων
- Η Ευρώπη απαγορεύει συναυλίες, αλλά το κοινό «ψηφίζει» Κάνιε Γουέστ
- Ιράν: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ συνεχίζονται




