Επιστρέφει νωρίτερα ο Βέλεθ

Ο Ισπανός ανταποκρίνεται στο πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (12/11, 7 μ.μ.)

Οι αρχικές εκτιμήσεις για την κατάσταση του Φραν Βέλεθ, που υπέστη υποτροπή στον οπίσθιο μηριαίο, τοποθετούσαν χρονικά την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης (12/11, 7 μ.μ.) σε δυο αγωνιστικές από τώρα.
Σύμφωνα με τις νεότερες ενδείξεις, ο Πάκο Ερέρα δεν θα χρειαστεί να περιμένει τόσο για τη χρησιμοποίηση του Ισπανού, του οποίου η απουσία από την ενδεκάδα έχει γίνει αισθητή τόσο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όσο και σε αυτό με την ΑΕΚ.
Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ακολουθεί το τελευταίο διάστημα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, που πηγαίνει τόσο καλά ώστε να κάνει τους ανθρώπους του Άρη να αισιοδοξούν ότι η επανάκαμψή του θα είναι πιο γρήγορη από ό,τι υπολόγιζαν. Είναι, μάλιστα, πιθανό να ξεκινήσει και πάλι να προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του μέσα στην επόμενη εβδομάδα και έτσι να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή των κίτρινων για την αναμέτρηση της Ριζούπολης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ποδόσφαιρο

Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα 1-1: Ο Μπελτράν έστειλε τους Ιταλούς στον τελικό (vids)

Οι Βιόλα υπερασπίστηκαν το 3-2 του πρώτου παιχνιδιού και προκρίθηκαν στον τελικό του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Ολυμπιακός – Αστον Βίλα.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League. 2-2 το πρώτο ματς. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 1 HD και MEGA.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Ο Ντε Κάιπερ έκανε το 1-0 για την Κλαμπ Μπριζ και έφερε στα ίσια τη σειρά με την Φιορεντίνα (vid)

Η Κλαμπ Μπριζ άνοιξε το σκορ με τον Ντε Κάιπερ και έφερε στα ίσια τη σειρά με τη Φιορεντίνα, η οποία είχε νικήσει με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Live ο ημιτελικός του Europa Conference League: Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα

Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Europa Conference League. 3-2 υπέρ των «βιόλα» το πρώτο ματς. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 2 HD.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

«Σειρήνες» από το MLS για τον Μάρκο Ρόις (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γερμανία, ο Μάρκο Ρόις, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και το MLS.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – Με μυαλό και ψυχή για να γράψουμε ιστορία»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα - Ιμπόρα: «Πρέπει να έχουμε δίψα, όρεξη, φιλοδοξία. Αυτά είναι τα όπλα μας».

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Ισοπαλία για Αιγάλεω και Ολυμπιακό Β’ (1-1)

Ο Ολυμπιακός Β΄ είδε για ακόμα μία φορά να δέχεται γκολ με αμφισβητούμενο πέναλτι, ωστόσο πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης με το Αιγάλεω (1-1).

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Ολυμπιακός: «Προστατεύουμε την ομάδα και τη στηρίζουμε με φωνή, πάθος και καρδιά»

Ο Ολυμπιακός με νέα ενημέρωση του καλεί τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός στην αναμέτρηση της Πέμπτης (9/5) με αντίπαλο την Άστον Βίλα.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League. 2-2 το πρώτο ματς. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 1 HD και MEGA.

Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για το Game 5 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007