Πάει για το «μπαμ» με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Γιουνάιτεντ

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως δουλεύει απτόητος για την επόμενη μεταγραφή

Όλα έδειχναν μέχρι πριν λίγες μέρες πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η μεγάλη ανατροπή όμως επί της Νιούκαστλ άλλαξε τα δεδομένα στην αγγλική ομάδα. Έτσι Πορτογάλος συνεχίζει τη δουλειά του και στο πλαίσιο αυτό,πήγε να δει το Σερβία – Μαυροβούνιο και βασίζεται σε πρώην παίκτη του στην Τσέλσι για να πάρει στο Ολντ Τράφορντ ποδοσφαιριστή που αναμένεται να κοστίσει πάνω από 80.000.000 ευρώ. Ο λόγος φυσικά για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς που αγωνίζεται στη Λάτσιο.

Ο Μουρίνιο δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στους κόκκινους διαβόλους  κι ακόμα είναι στον αέρα, απλά πλέον αντιμετωπίζει διαφορετικά τα όποια προβλήματα. Ο Πορτογάλος θα προσπαθήσει να μείνει μέχρι τον Ιανουάριο στην ομάδα και να την ξανακάνει ανταγωνιστική, με την απόκτηση του Σέρβου χαφ.

Ο Μουρίνιο, σύμφωνα με την Sun, στο θέμα του Σάβιτς διαθέτει κι ένα έξτρα αβαντάζ καθώς πέρα από τον πακτωλό χρημάτων που μπορεί να προσφέρει γνωρίζει πολύ καλά τον Κέτσμαν, ο οποίος εκπροσωπεί τον Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς. Ο παλαίμαχος Σέρβος φορ ήταν μία από τις πρώτες μεταγραφές που έκανε στην Τσέλσι ο Μου και οι σχέσεις τους βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο για να βοηθήσει ο Κέτσμαν και να πείσει τον Σάβιτς να υπογράψει στη Γιουνάιτεντ ειδικά από τη στιγμή που η αγγλική ομάδα συμφωνήσει με τη Λάτσιο για τη ρήτρα αποδέσμευσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Ανδρουλάκης: Δικαίωση η απόφαση για την υπόθεση του Predator – Μεγάλη ήττα για το παρακράτος του συστήματος Μαξίμου

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σημειώνει ότι πρόκειται για «μια μεγάλη ήττα του παρακράτους, που οργάνωσε το σύστημα Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης». Αιχμές αφήνει και για χειρισμούς της ηγεσίας της Δικαιοσύνης που αρχειοθέτησε πτυχές της δυσώδους υπόθεσης ενώ προαναγγέλλει ότι επόμενος σταθμός θα είναι το ΕΔΔΑ

Σύνταξη

Ιδιώτες προτείνουν στο υπουργείο Μετανάστευσης να νοικιάσει αγροτεμάχια για δομή μεταναστών στο Ηράκλειο

Το υπουργείο Μετανάστευσης αναζητά χώρο για δημιουργία δομής μεταναστών στο Ηράκλειο της Κρήτης - Ιδιώτες προσβλέπουν στο σίγουροι και υψηλό ενοίκιο

Σύνταξη

ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται την 1η Μαρτίου με συναρπαστικές προσφορές

Την Κυριακή 1 Μαρτίου το ΒΗΜΑ κυκλοφορεί μαζί με τον Α’ τόμο του Ετυμολογικού Λεξικού της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του καθηγητή Γεώργιου Μπαμπινιώτη, το βιβλίο «Ελένη Γλυκατζή-Αρβελέρ – 600 μολύβια και 10 ποιήματα», και φυσικά, το ΒΗΜΑGAZINO.

Σύνταξη

Στριμωγμένος ο Μητσοτάκης μετά την ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά – Οι αναφορές σε «επαγγελματίες ανησυχούντες»

Ο κ. Μητσοτάκης χωρίς να κατονομάσει τον πρώην πρωθυπουργό, απάντησε στη νέα ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά, κάνοντας λόγο για «επαγγελματίες ανησυχούντες», και για «όσους ζουν ακόμη με μία ηττοπαθή μανία καταδίωξης»

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007