Προετοιμασίες για την τελευταία (;) παρέλαση του Τσίπρα
Η τελευταία παρέλαση θα είναι αυτή της 28ης Οκτωβρίου, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, για τον Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργό και για τον Πάνο Καμμένο ως υπουργό Εθνικής Αμυνας, και για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, θα είναι άκρως εντυπωσιακή
Η τελευταία παρέλαση θα είναι αυτή της 28ης Οκτωβρίου, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, για τον Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργό και για τον Πάνο Καμμένο ως υπουργό Εθνικής Αμυνας, και για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, θα είναι άκρως εντυπωσιακή.
Εκτός από τα άρματα μάχης, τους πυραύλους, τα ελικόπτερα και τα μαχητικά που θα παρελάσουν θα υπάρξει (ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου) και… air show.
Αυτή τη φορά ενισχυμένο. Δηλαδή δεν θα κάνει ακροβατικά μόνον το F-16, αλλά και ένα μονοκινητήριο εκπαιδευτικό αεροσκάφος, το Τ-6.
Είπαμε, είναι η πρώτη μεταμνημονιακή παρέλαση και η τελευταία επέτειος της 28ης Οκτωβρίου που θα τιμήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Εκτός εάν πιστέψουμε τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη (πασοκογενή πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής) που πιστεύει ότι θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ… πρώτο κόμμα.
- Χανταϊός: Ευρωπαϊκά κράτη στέλνουν αεροσκάφη για την εκκένωση των πολιτών τους από το κρουαζιερόπλοιο
- Κικίλιας: Από 30 Ιουνίου το e-Ναυλοσύμφωνο – «Παρέμβαση-τομή για το ελληνικό yachting»
- Συνελήφθη 56χρονος για οπλοκατοχή στο Λαύριο – Είχε στο σπίτι του βαλλίστρα, βέλη και πτυσσόμενο γκλοπ
- The Expla-in Project | Το ΠΑΣΟΚ γράφει κυβερνητικό πρόγραμμα;
- ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: Θα καθιερωθούν οι συνεντεύξεις του ως το 20λεπτο της πανελλαδικής διασκέδασης
- Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

