
Λίβερπουλ: Ο Κλοπ και οι… ορειβάτες του
«Δεν υπάρχει βουνό που δεν μπορούν να ανέβουν οι παίκτες μου» δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ
Η περσινή πορεία της Λίβερπουλ μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ανεβάσει το δείκτη αυτοπεποίθησης της ομάδας του και πλέον ο Γιούργκεν Κλοπ διαπιστώνει πως «…δεν υπάρχει βουνό που δεν μπορούν να ανέβουν οι παίκτες μου».
«Η ευχάριστη εξέλιξη αυτού του συλλόγου είναι ότι όταν ακούς ότι η Λίβερπουλ θα παίξει με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν πιστεύεις πλέον ότι δεν έχουμε καμία πιθανότητα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γερμανός μετά τη νίκη 3-2 απέναντι στην ομάδα των Νεϊμάρ, Μπαπέ και Καβάνι.
«Πριν από ένα, δύο ή τρία χρόνια, οι άνθρωποι πίστευαν ότι είναι ένα βουνό που δεν μπορούμε να ανεβούμε. Δεν είναι έτσι τώρα και αυτό οφείλεται στη περασμένη σεζόν».
Η Λίβερπουλ πλέον θα προσπαθήσει να πετύχει το 6 στα 6 στη Premier League φιλοξενώντας τη Σαουθάμπτον το ερχόμενο Σάββατο 22/9.
- Ο Banksy επιβεβαίωσε ότι το μυστήριο άγαλμα στο κέντρο του Λονδίνου είναι δικό του
- ΟΠΕΚ: Η διάβρωση και ο κατακερματισμός του άλλοτε ισχυρού πετρελαϊκού καρτέλ
- Νέο επεισόδιο μεταξύ οδηγών στην Αθήνα – 58χρονος επιτέθηκε με γαλλικό κλειδί σε 38χρονο
- Ανακοίνωσαν τον Τέιλορ Τζένκινς οι Μιλγουόκι Μπακς (pic)
- Σκωτία: Οργή για τη μητέρα που σκότωσε την 19 ημερών κόρη της – Aνέβασε βίντεο ζητώντας χρήματα για την κηδεία της
- Ηγουμενίτσα: Μισός τόνος υδροπονικής κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από το ελληνικό FBI



