
Υπό αναχώρηση
Ηταν η τελευταία εμφάνιση Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, σε εγκαίνια ΔΕΘ, ως Πρωθυπουργού. Ο,τι ακούσαμε από αυτόν, τέσσερα χρόνια τώρα, εκεί και τότε, ακούσαμε
Θεσσαλονίκη δεν ανέβηκα για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια σε περίοδο εγκαινίων της Εκθεσης. Ακόμη και επί ΣΥΡΙΖΑ δήλωνα «παρών», έστω και υπό συνθήκες… παρανομίας, μη και με πάρει κανένα «κακό» μάτι, από τα τόσα που κυκλοφορούν ανάμεσά τους.
Φέτος δεν ανέβηκα. Υποχρεώσεις, της κατηγορίας «ανειλημμένες», με κράτησαν «κάτω». Αλλά βρίσκονταν εκεί πολλοί και διάφοροι φίλοι μου. Γηγενείς και εξ Αθηνών. Στις διηγήσεις αυτών θα βασιστώ για να περιγράψω ό,τι κατά τη γνώμη μου έχει μιαν αξία να αναφερθεί, από την «τριήμερη» στη Σαλονίκη.
- Ισπανία – Αργεντινή σε έναν ιστορικό τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η Αθήνα απαντάει
- ΕΛΑΣ: Υπέρ της ενίσχυσης του μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο μέσω διαφανών και αξιοκρατικών διαδικασιών
- Αγγλία – Αργεντινή 1-2: Θρίαμβος της αλμπισελέστε και μυθική πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Έπος: Δεύτερη ασίστ ο Μέσι, γκολ ο Λουτάρο και ολική ανατροπή! (vid)
- Γιορτή σήμερα 16 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο










