Πρωινό σε βαζάκι: Βρώμη με φιστικοβούτυρο και μπανάνα
Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας!
Spotlight
-
Έζησα στην Αθήνα της δεκαετίας του 1980 για έναν χρόνο - αυτό μου έμαθε ότι μπορείς να ανήκεις οπουδήποτε
-
Τα 8 πράγματα που πρέπει να κόψετε για να μην γεράσετε γρήγορα
-
Η σπαρακτική ανάρτηση Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του: «Μπανταούλη μου...»
-
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας φοιτητών για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια έξω από επενδυτική εταιρεία
Προετοιμάστε τη συνταγή από το βράδυ και φυλάξτε το βάζο στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες. Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε το καπάκι του βάζου.
Υλικά
1/2 φλ. νιφάδες βρώμης
1/4 κ.γ. κανέλα
1/2 φλ. γάλα (π.χ. αμυγδάλου)
1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου
2 κ.σ. φιστικοβούτυρο
1/2 μπανάνα σε κομμάτια (προσθέστε τη προτού σερβίρετε)
Εκτέλεση
Ανακατέψτε τη βρώμη και την κανέλα σε ένα βαζάκι. Προσθέστε το γάλα και το σιρόπι και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το φιστικοβούτυρο και ανακατέψτε ελαφρώς. Τοποθετήστε το καπάκι και φυλάξτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
Το πρωί αφαιρέστε το καπάκι και προσθέστε από πάνω τα κομμάτια μπανάνας. Αν θέλετε πασπαλίστε λίγη κανέλα.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις