Ryanair: Τέλος στη δωρεάν χειραποσκευή 10 κιλών
Η εταιρεία κατέληξε σε αυτήν την απόφαση, διότι οι πτήσεις καθυστερούσαν λόγω των αποσκευών των επιβατών.
Να καταργήσει τη δωρεάν μεταφορά χειραποσκευής βάρους έως και δέκα κιλών, χρεώνοντας την από τον Νοέμβριο με ένα μικρό ποσό, σκέφτεται η αεροπορική εταιρεία Ryanair.
Βάσει των νέων κανόνων οι επιβάτες θα έχουν το δικαίωμα να έχουν μαζί τους μια μικρή τσάντα την οποία μπορούν να τοποθετούν κάτω από το κάθισμά τους.
Η εταιρεία κατέληξε σε αυτήν την απόφαση, διότι οι πτήσεις καθυστερούσαν λόγω των αποσκευών των επιβατών.
Πλέον, επομένως, οι επιβάτες θα μπορούν να μεταφέρουν και μια χειραποσκευή μεσαίου μεγέθους αλλά μόνο επί πληρωμή και το κόστος θα είναι από έξι έως δέκα ευρώ.
Η εταιρεία ανέφερε ότι δεν αναμένει να έχει επιπλέον έσοδα από αυτή τη νέα πρακτική καθώς η χρέωση για την αποσκευή βάρους έως δέκα κιλών είναι και πάλι χαμηλότερη από το κόστος χρέωσης μιας κανονικής αποσκευής.
Τέλος, αναφέρει ότι θα επιτρέπονται πλέον βαλίτσες μεγαλύτερου μεγέθους είτε πρόκειται για χειραποσκευή είτε όχι.
- Πλησιάζει η ώρα να αποκτήσει η Ίος σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο
- Eurogroup: Σήμερα εκλέγεται πρόεδρος – Οι πιθανότητες Πιερρακάκη και οι ισορροπίες
- Δέκα κομβικοί μάρτυρες στη δίκη των υποκλοπών – Ποιούς «ξέχασε» να καλέσει η δικαιοσύνη
- Πληθωρισμός: Τα «καύσιμα» που δίνουν ώθηση – Το άλμα τιμών στα ράφια προκαλεί νέα ανησυχία
- Από το «άδειασμα» στη μεγάλη επιστροφή: Η ανανέωση του συμβολαίου του Τζίμι Κίμελ είναι νίκη της ελευθερίας του λόγου
- Κρίσιμες «μάχες» για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο Europa League









