Γευσιγνώστης μαζί με το ΒΗΜΑ της Κυριακής
Ένα τεύχος αφιερωμένο στην ντομάτα
Γευσιγνώστης Αυγούστου
Eνα συλλεκτικό τεύχος αφιερωμένο στην ντομάτα.
– Στρώνουμε το τραπέζι με πρωτότυπα ορεκτικά και εξαίσια κοκκινιστά κρεατικά, ψαρικά, λαδερά και γεμιστά.
– Ναπολιτέν: η κλασική ιταλική σάλτσα βήμα βήμα και τα μυστικά της αλλά και 15 ακόμα συνταγές για σάλτσες και ντιπ με μαγειρεμένη, ωμή και λιαστή ντομάτα.
– Φτιάχνουμε γλυκά με ντομάτα: μαρμελάδες, καπκέικ, γρανίτα και γλυκό του κουταλιού.
– Προσθέτουμε στις κρύες ντοματόσουπες φρούτα εποχής και αρωματικά βότανα.
– Βάζουμε ελληνικά τυριά σε «κόκκινα» ζυμαρικά, ριζότι και πιλάφια.
– Πασπαλίζουμε με αφρό αλατιού τις ντοματοσαλάτες μας.
– Φουρνίζουμε ντοματοψωμάκια, φοκάτσια με λιαστές ντομάτες και τάρτες.
Και άλλα μυστικά και συνταγές με το πιο δημοφιλές λαχανικό.
Την Κυριακή 19 Αυγούστου με το «ΒΗΜΑ»
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!
- Μυστήριο περιστατικό στο Λιχτενστάιν: Τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας βρέθηκαν νεκρά – Ερευνώνται τα αίτια
- Πρωτιά της Κρήτης στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το 2025
- Άι Βασίλης από τα Temu – Γιατί ο «ανένδοτος» της ΕΕ κατά των εισαγωγών από κινέζικες πλατφόρμες μπάζει νερά
- Μαξίμου: Τα παίζει όλα για όλα στον κοινωνικό αυτοματισμό κατά των αγροτών, πασχίζει να επαναφέρει «Μητσοτάκης ή χάος» και «θετική ατζέντα»
- «Η Κρουζ Αζούλ θέλει 10 εκατ. ευρώ για τον Γιακουμάκη»
- «Δεν υπάρχει γυρισμός»: Οι γυναίκες του Ιράν είναι αποφασισμένες να πετάξουν τη μαντίλα


