
Εξαιρετικός Τσιτσιπάς «έκανε μια μπουκιά» τον Τζόκοβιτς
Εύκολη επικράτηση του Έλληνα τενίστα απέναντι στον Σέρβο πρωταθλητή
Την άνοδο του στο παγκόσμιο τένις συνεχίζει με ξέφρενο ρυθμό ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Στο Masters του Καναδά ο 20χρονος τενίστας επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-1 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς (νο. 10) και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης.
Στο πρώτο σετ ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε δυναμικά, έκανε μπρέικ στο σερβίς του «Νόλε» και έφτασε στην κατάκτηση του με 6-3.
Ο ρυθμός του Στέφανου έμεινε το ίδιο ψηλά και στο δεύτερο σετ, το οποίο μετά από 12 γκέιμς οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Τζόκοβιτς είχε 3 σετ πόιντς και τελικά κατάφερε να κάνει το 1-1 στα σετ (5-7).
Αποφασισμένος να επικρατήσει του Σέρβου τενίστα, ο Τσιτσιπάς έκανε νέο μπρέικ στο σερβίς του αντιπάλου του και έφτασε στη μεγάλη νίκη παίρνοντας το τελευταίο σετ με 6-3.
Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά στα προημιτελικά ο νικητής του ζευγαριού Μεντβέντεφ (νο.68)-Ζβέρεφ (νο.3).
Αναλυτικά τα σετ: 6-3, 6-7, 6-3
- Ποια ευρωπαϊκά ομόλογα χάνουν την αίγλη τους
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Ο Γιερεμέγιεφ ισοφαρίζει σε 2-2 και στέλνει τον τελικό στην παράταση – Δείτε όλα τα γκολ vid)
- Η Κέιτ Τζάκσον επέλεξε μια «ήρεμη» ζωή μακριά από το Χόλιγουντ
- Νέος σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Κρήτη
- Γαλλία-Ελλάδα υπέρ της καθυστέρησης αποπληρωμής δανείων της πανδημίας – Ζητούν επέκταση χρέους ή νέα ομόλογα
- Εμπνευστής των επιθέσεων στην Κοβέσι;

