Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ αν περάσει το εμπόδιο της Σέλτικ
Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί απέναντι στη Σκοτσέζικη Σέλιτκ στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν προκριθεί τότε θα είναι στους ισχυρούς και προκύπτει μία τετράδα πιθάνων αντιπάλων που σίγουρα δεν τρομάζει την «ένωση»
Η ΑΕΚ πλέον προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τη Σέλτικ στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά από τώρα γνωρίζει την τετράδα πιθανών αντιπάλων σε περίπτωση πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Αρχικά η ΑΕΚ αποκλείοντας τη Σέλτικ θα πάρει τη θέση της στο γκρουπ των ισχυρών της επόμενης κλήρωσης κάνοντας το έργο της πολύ ευκολότερο.
Στο γκρουπ των «αδύναμων» οι πιθανοί αντίπαλοι είναι οι εξής:
- Γιουνγκ Μπόις
- Καραμπάγκ-Μπάτε Μπορίσοφ
- Μάλμε-Βιντεότον
- Σπάρτακ Τρνάβα-Ερυθρός Αστέρας
Τα ονόματα αυτά σίγουρα δεν τρομάζουν τον «δικέφαλο», ιδιαίτερα αφού θα έχουν προκριθεί επί της Σέλτικ που είναι τουλάχιστον ισάξια, αν όχι καλύτερη, των παραπάνω ομάδων.
Ο αντίπαλος θα γίνει γνωστός τη Δευτέρα 6/8 όταν και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.
- Κουτσούμπας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φύγει, έχει δρομολογηθεί μέσα από το κόμμα της ΝΔ
- Μέση Ανατολή: Οι χώρες που καλούνται να καταβάλουν «φόρο τιμής» στον «Θείο Σαμ»
- Γιατί ο θάνατος του Λαριτζανί είναι πιο σημαντικός από εκείνον του ανώτατου ηγέτη
- Γράφτηκε ιστορία στη Λισαβόνα: Η Μπόντο Γκλιμτ ξεκίνησε για 6ο σερί ματς με την ίδια 11άδα (pic)
- Αυξάνονται οι κάμερες κυκλοφορίας στους δρόμους της Αθήνας – Στο επίκεντρο η παραλιακή
- Εκτροπή φορτηγού στην εθνική οδό – Καθυστερήσεις στο ύψος των Οινοφύτων




