Πάλη : Στο πλευρό των πυρόπληκτων το άθλημα των ολυμπιονικών
Οι σύλλογοι Α.Ο. Άνω Λιοσίων Λεωντίδες και Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας - Πικερμίου βρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές και παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας
Η ελληνική πάλη βρέθηκε στο πλευρό των ανθρώπων που δοκιμάζονται από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής. Οι σύλλογοι Α.Ο. Άνω Λιοσίων Λεωντίδες και Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου βρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές και παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας.
Αθλητές, γονείς και προπονητές μάζεψαν ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα και τα παρέδωσαν στο 1ο και 4ο Δημοτικό σχολείο Ραφήνας – Πικερμίου, και ταυτόχρονα είδαν από κοντά το μέγεθος της καταστροφής.
Την πρωτοβουλία αυτήν πήραν οι προπονητές Νίκος Αποστόλου, ο οποίος είχε υπηρετήσει 30 χρόνια στην Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), και Βασίλης Κολλάρος.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia