Καλά στην υγεία του Α/ΓΕΕΘΑ – Επιστρέφει στα καθήκοντά του
Με ομόφωνη απόφαση του ιατρικού συμβουλίου που συνεκλήθη στο 251 ΓΝΑ
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης δεν χρήζει, πλέον, ιατρικής παρακολούθησης και μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του. Αυτό αποφάσισε ομόφωνα το ιατρικό συμβούλιο που συνεκλήθη σήμερα στο 251 ΓΝΑ, μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.
Κατόπιν αυτού, ο κ. Καμμένος αποφάσισε να επανέλθει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην άσκηση των καθηκόντων του από την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018.
Του ιατρικού συμβουλίου προήδρευε ο διευθυντής Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, υποπτέραρχος Γεώργιος Τολούμης και συμμετείχαν γιατροί όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Υπενθυμίζεται, ότι η αρχική γνωμάτευση των γιατρών, στις 8 Ιουλίου, ήταν να παραμείνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.
- Ιράν: Οι ΗΠΑ «εξάλειψαν» κάθε στρατιωτική στόχο στο στρατηγικό νησί Χαργκ, λέει ο Τραμπ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Εκτελέσεις στην Κρήτη
- Δεξαμενόπλοιο αμερικανικών συμφερόντων χτυπήθηκε από μη επανδρωμένα πλοία γεμάτα εκρηκτικά
- ΑΑΔΕ: Ανοίγει η ψηφιακή εφαρμογή για υπεύθυνη δήλωση κατοχής αγροτεμαχίων για την ΕΑΕ
- Σε πτώση ξανά η Wall Street – Η ενέργεια προβληματίζει τους επενδυτές
- Γιορτή σήμερα 14 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



