«Δένει» τον Ρούντι μέχρι το 2020 η Ρεάλ
Κάτοικος Μαδρίτης θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ρούντι Φερνάντεθ
Κόντρα στις φήμες των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Ρούντι Φερνάντεθ να αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η «βασίλισσα» προσέφερε νέο συμβόλαιο στον έμπειρο Ισπανό.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης ανανέωσαν το συμβόλαιο του 33χρονου σούτινγκ γκαρντ για ακόμη 2 χρόνια, κρατώντας τον σαν σημαντικό παίκτη από τον πάγκο.
Φέτος, ο Φερνάντεθ είχε κατά μέσο όρο 7.4 πόντους, 2.6 ασίστ και 2.5 ριμπάουντ σε 19 λεπτά συμμετοχής, συνεισφέροντας σημαντικά στην πορεία της Ρεάλ μέχρι τον τίτλο της Euroleague.
Έτσι μόλις το συμβόλαιο του ολοκληρωθεί το 2020 ο Ρούντι θα έχει συμπληρώσει σχεδόν μια δεκαετία της καριέρας του στο «Κομουνιδαδ ντε Μαδριδ».
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης προτείνει τον Πάρι Κουκουλόπουλο για τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής
- Ραφαέλα Καρά: Το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της, το Βατικανό, η αμύθητη περιουσία, ο μάνατζερ-κληρονόμος
- «Email gate»: Ξεκίνησε η δίκη για τη διαρροή στοιχείων αποδήμων – Στο εδώλιο η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και τρεις ακόμη κατηγορούμενοι
- Κρήτη: Εκτός εντατικής η 23χρονη που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα
- Το πρόγραμμα του Στέφανου Τσιτσιπά στη χωμάτινη σεζόν (vids)
- Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η χήρα του Τράγκα – Απολογήθηκε για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή 13 εκατ. ευρώ



