Μπλεξίματα για Μπεργκ λόγω αντιντόπινγκ
Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο τιμωρίας του Σουηδού
Σε «περιπέτειες» από το πουθενά έμπλεξε ο Μάρκους Μπεργκ.Ο Σουηδός επιθετικός μετά την ήττα με 2-1 από τη Γερμανία, κληρώθηκε να περάσει από αντιντόπινγκ κοντρόλ.
Ωστόσο ο 31χρονος προτίμησε να δώσει προτεραιότητα σε συνέντευξη καναλιού της πατρίδας του.
Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε δυσαρέσκεια στην υπεύθυνη που είχε κληθεί να τον συνοδεύσει στο σημείο του ελέγχου, την οποία έκανε γνωστή στον αρχηγό της σουηδικής αποστολής. Στη συνέχεια ακολούθησε έντονη λογομαχία των δύο πλευρών, με την υπεύθυνη ελέγχου να υποβάλει σχετική έκθεση στην FIFA.
Παρόλα αυτά ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε σίγουρος πως δεν θα υπάρξει κάποια τιμωρία σχολιάζοντας: «Έχει γίνει παρανόηση, είναι αστείο αυτό που συμβαίνει και δεν ανησυχώ»
- Βρετανία: Δεν θα δικαστεί ξανά ο Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική κακοποίηση – Ηρθε σε συμφωνία με τους ενάγοντες
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ

