Στις 9:30 το πρωί η συνάντηση Παυλόπουλου – Μητσοτάκη για το Σκοπιανό
Ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνάντηση που θα έχει με τον κ. Παυλόπουλο, θα μιλήσει και πάλι για μία κακή συμφωνία ενώ αναμένεται να προτάξει το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν εμφανίζει ενιαία γραμμή σε ένα κορυφαίο εθνικό θέμα
Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει το πρωί της Τετάρτης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ζήτησε να έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για τις ραγδαίες εξελίξεις με το Σκοπιανό.
Ο κ. Μητσοτάκης, λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για συμφωνία με την ΠΓΔΜ για το ονοματολικό, πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας την κυβέρνηση για μυστική διπλωματία ενώ έκανε λόγο για περιφρόνηση του ελληνικού λαού από τον Αλέξη Τσίπρα.
Σημείωσε, δε, πως «ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα, υπογράφοντας μια συμφωνία η οποία δεν έχει την στήριξη της ίδιας της κυβέρνησής του», τονίζοντας πως «αποδοχή της μακεδονικής γλώσσας και της μακεδονικής εθνότητας συνιστούν μη αποδεκτή εθνική υποχώρηση».
Ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνάντηση που θα έχει με τον κ. Παυλόπουλο, θα μιλήσει και πάλι για μία κακή συμφωνία ενώ αναμένεται να προτάξει το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν εμφανίζει ενιαία γραμμή σε ένα κορυφαίο εθνικό θέμα.
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα με τον Άρη ως φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου μας»
- Τερματισμό του πολέμου ΗΠΑ – Ισραήλ – Ιράν ζητεί ο Μερτς – «Δεν ωφελεί κανέναν και προκαλεί ζημιά σε πολλούς»
- Σούδα: Δίωξη για κατασκοπεία στον 58χρονο Πολωνό – Τη Δευτέρα η απολογία του
- Τραμπ: Πιθανό να βοηθά λίγο ο Πούτιν το Ιράν – Και εκείνος πιστεύει πιθανόν πως βοηθάμε την Ουκρανία
- Βαθμολογία UEFA: Η 10η θέση που δεν είναι όνειρο και τι σημαίνει
- Νέα απάτη phishing, με SMS που προσποιείται τον ΕΦΚΑ – Οδηγίες προστασίας

