Πεντάλεπτη συνταγή για παγωμένο γιαούρτι με ανανά και καρύδα
Η γεύση του ανανά ταιριάζει απόλυτα με αυτήν της καρύδας!
Spotlight
-
Η ελληνική παραλία σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής – Ένα εντυπωσιακό βίντεο από ψηλά
-
Κακή εξέλιξη με τον ιό H5N1 - Εντοπίστηκε σε αγελαδινό γάλα
-
Καθηγητής του Χάρβαρντ: «Απεχθάνομαι το ιρανικό καθεστώς, αλλά έχει δίκιο – Ένοχες οι ΗΠΑ»
-
Υποψήφια του Μελανσόν στις ευρωεκλογές, καλείται να ζητήσει «συγγνώμη για τρομοκρατία» - Τι της αποδίδουν;
Υλικά (4 μερίδες)
2 φλυτζάνια (284 γρ.) κατεψυγμένο ανανά
2 κουταλιές μελιού
¼ φλιτζάνι (57 γρ.) γιαούρτι (μη λιπαρό ή πλήρες)
½ φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας ψητή καρύδα
Εκτέλεση
1. Προσθέστε τον κατεψυγμένο ανανά, το μέλι, το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού σε έναν επεξεργαστή τροφίμων (ή τον υγροποιητή).
2. Λιώστε μέχρι να γίνουν κρεμώδη, περίπου 2-3 λεπτά. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν απομείνει κομμάτια.
3. Ανακατέψτε τη φρυγανισμένη καρύδα με μια σπάτουλα.
4. Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα αεροστεγές δοχείο και παγώστε για τουλάχιστον 6 ώρες, ακόμα καλύτερα για όλη τη νύχτα. Φυλάσσετέ το στον καταψύκτη για έως και 1 μήνα.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις