ΝΔ: Η Ελλάδα ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται
Η Νέα Δημοκρατία σχολίασε την απόφαση της Τουρκίας να ακυρώσει τη διμερή συμφωνία για το μεταναστευτικό, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη στάση
Την απόφαση του τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου να «παγώσει» τη συμφωνία με την Ελλάδα για τους πρόσφυγες σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας πως πρόκειται για «απαράδεκτη στάση, η οποία υπονομεύει τις σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών και τη σταθερότητα στην περιοχή».
«Η Τουρκία ακυρώνει μονομερώς μια διμερή συμφωνία μεταξύ κυβερνήσεων, επικαλούμενη την απόφαση της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης μιας ευρωπαϊκής δημοκρατικής χώρας» σημειώνει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, υπογραμμίζοντας πως «η Ελλάδα ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται».
Καταλήγοντας, η Πειραιώς προσθέτει πως καλεί την κυβέρνηση «να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες σε διμερές, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, προκειμένου η Τουρκία να τεθεί προ των ευθυνών της».
Διαβάστε ακόμα:
Η Τουρκία «παγώνει» τη συμφωνία με την Ελλάδα για το προσφυγικό
- Ο Καστίγιο επισκέφτηκε το Μουσείο του Ολυμπιακού (vid)
- Γεραπετρίτης: Δεν είναι πρόθεση της Ελλάδας να εμπλακεί στον πόλεμο – Να αναλάβει η ΕΕ τον ηγετικό της ρόλο
- Σαντορίνη: Αγιασμός για την έναρξη υλοποίησης του έργου «Θαλάσσια Πύλη Διαφυγής στο Λιμανάκι της Βλυχάδας»
- Έχω παιδιά: Μαθήματα ψυχραιμίας
- Σε απεργία διαρκείας οι οδηγοί ταξί σε όλη τη χώρα από την Τρίτη 17 Μαρτίου
- O μεγιστάνας Πίτερ Τιλ οργάνωσε συνέδριο για τον Αντίχριστο – Το Βατικανό σταυροκοπιέται

