
Υπογράφει στην Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος
Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην Άρσεναλ, με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «κλεισμένη» συμφωνία να πληθαίνουν
Ένα βήμα πριν από την μεταγραφή του στην Άρσεναλ βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σύμφωνα με το γερμανικό αθλητικό περιοδικό «Kicker».
Κατά το δημοσίευμα αυτό, Άρσεναλ και Μπορούσια Ντόρτμουντ έχουν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να περάσει ο «Σωκράτης» τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Το κόστος της μεταγραφής θα «αγγίξει» τα 17 εκατ. ευρώ, ενώ η πλευρά του Έλληνα κεντρικού αμυντικού έχει συμφωνήσει με τους «κανονιέρηδες» για συμβόλαιο συνεργασίες έως το 2021.
Στο Λονδίνο, ο 29χρονος αμυντικός θα συναντήσει μερικούς παλιούς γνωστούς, όπως τους Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Χενρίκ Μχιταριάν. Επίσης, θα βρει και τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, αν τον κρατήσει η Αρσεναλ.
- Ποτέ την Τρίτη μετά τις 17:00 – Η συνήθεια του συνιδρυτή της Netflix που «νίκησε» το burnout
- Ωραία η σχέση, αλλά ο χώρος είναι απαραίτητος
- Θα έπρεπε τα έργα της Φρίντα Κάλο να βρίσκονται στο Μεξικό;
- EE: Το μερίδιό της στο παγκόσμιο ΑΕΠ έχει μειωθεί, αλλά οι φτωχοί τα πάνε καλύτερα
- Καναδάς και Ευρωπαϊκή Ένωση: Μια ιδέα που κερδίζει έδαφος
- Ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υπουργού: Εργαλειοποίηση του Συντάγματος ή μεταρρύθμιση ουσίας;






