Σαλάχ: Είμαι αισιόδοξος πως θα είμαι στη Ρωσία [Εικόνα]
Το πρώτο του μήνυμα μετά τον τραυματισμό του και την ήττα στον τελικό του Champions League έδωσε ο Μοχάμεντ Σαλάχ
Αισιόδοξος πως θα προλάβει το Μουντιάλ παρά τον τραυματισμό του εμφανίστηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε δημοσίευσή του στο instagram.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και αντικαταστάθηκε εσπευσμένα.
Παρά τις πρώτες εκτιμήσεις που υπολόγιζαν πως δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Κύπελλο, ο 26χρονος επιθετικός πιστεύει πως θα προλάβει να είναι έγκαιρα έτοιμος για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.
Το μήνυμα το Σαλάχ:
«Ήταν μια δύσκολη νύχτα αλλά είμαι μαχητής. Παρά τις προβλέψεις, είμαι αισιόδοξος πως θα είμαι στην Ρωσία για να σας κάνω όλους περήφανους. Η αγάπη και η υποστήριξή σας θα μου δώσει τη δύναμη που χρειάζομαι», έγραψε χαρακτηριστικά o μεγάλος άτυχος του Τελικού.
- Πότε είναι η κλήρωση των play offs και play outs της Super League
- Βουλή: Άγρια επίθεση Λυμπερόπουλου σε Κυρανάκη για τα ταξί – «Εφαρμόζει χουντικές απόψεις στον κλάδο μου»
- UNI-PHARMA και InterMed πιστοποιήθηκαν ως Top Employers για τέταρτη συνεχή χρονιά
- Μπιενάλε: Η EE δεν θέλει τη Ρωσία και οι καλλιτέχνες το Ισραήλ
- Ολυμπιακός – Παλαιό Φάληρο 24-7: Άνετη νίκη πριν τη Μπρέσια για τους «ερυθρόλευκους»
- Βενζίνη: Πάνω από 2 ευρώ στην Αττική και με πλαφόν



