
Σπερς: Προσφέρουν 220 εκατ. στον Λέοναρντ για να τον κρατήσουν
Ο Λέοναρντ έχασε αρκετά παιχνίδια φέτος λόγω τραυματισμών και η διοίκηση των Σπερς τον είχε κατηγορήσει για αδιαφορία, ενώ εκείνος επέμενε πως ο τραυματισμός του είναι υπαρκτός
Πρόταση-μαμούθ ετοιμάζουν οι Σαν Αντόνιο Σπερς για τον Καουάι Λέοναρντ, προκειμένου να «γεφυρωθούν» οι μεταξύ τους διαφορές και να παραμείνει «σπιρούνι».
Πιο συγκεκριμένα, οι Σπερς προσφέρουν στον Λέοναρντ νέο, πενταετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που φτάνουν τα 220 εκατ. δολάρια (44 εκατ. δολάρια ετησίως).
Ο 26χρονος σταρ έχασε αρκετά παιχνίδια φέτος λόγω τραυματισμών και η διοίκηση τον είχε κατηγορήσει για αδιαφορία, ενώ εκείνος επέμενε πως ο τραυματισμός του είναι υπαρκτός, παρά το «οκ» από τους γιατρούς της ομάδας.
Ο Λέοναρντ έχασε τα πρώτα 27 παιχνίδια των Σπερς στην κανονική περίοδο, επέστρεψε τον Δεκέμβριο και έπαιξε σε εννιά, με τελευταίο αυτό στις 13 Ιανουαρίου. Από τότε δεν έχει πάρει… λεπτό συμμετοχής, με την εξέλιξη αυτή να φουντώνει ακόμα περισσότερο τις φήμες αποχώρησής του από το Σαν Αντόνιο.
- Κρήτη: Τουρίστρια τραυματίστηκε σε φαράγγι στα Χανιά – Επιχείρηση απεγκλωβισμού από την πυροσβεστική
- Axios: Η Κούβα προμηθεύτηκε στρατιωτικά drones και σχεδιάζει επιθέσεις σε αμερικανικούς στόχους
- Η μάχη Κίνας – ΗΠΑ θα δοθεί στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης
- Κιλκίς: Μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες από την ισχυρή χαλαζόπτωση που έπληξε Αξιούπολη και Πολύκαστρο
- Κρήτη: Ηλικιωμένος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στις Γούρνες
- Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός 76-90: Πέρασε στα ημιτελικά με «σκούπα»
