
Καρέ – καρέ η μεταγωγή των δύο ελλήνων στρατιωτικών στο δικαστήριο
Στα πλάνα, οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης εικονίζονται να βαδίζουν με χειροπέδες και να συνοδεύονται από δύο χωροφύλακες έκαστος
Βίντεο και φωτογραφίες με την μεταγωγή των δύο κρατούμενων ελλήνων στρατιωτικών από τις φυλακές προς το δικαστήριο της Αδριανούπολης μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Οι δύο στρατιωτικοί, μετά την απόρριψη και του τρίτου αιτήματος αποφυλάκισης από τουρκικό δικαστήριο, με το σκεπτικό ότι δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα, θα παραμείνουν προφυλακισμένοι στις φυλακές της Αδριανούπολης.
Στα πλάνα, από την τουρκική εφημερίδα Milliyet, οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης εικονίζονται να βαδίζουν με χειροπέδες και να συνοδεύονται από δύο χωροφύλακες έκαστος.

Διαβάστε επίσης:
- Ιράν: Η εκεχειρία περιλαμβάνει τον Λίβανο, διαβεβαιώνει ο πρωθυπουργός του Πακιστάν
- Ιράν – Εκεχειρία: Πτώση στις τιμές του πετρελαίου, απογείωση σε ασιατικά χρηματιστήρια
- Ιράν: Για νίκη κάνει λόγο η Τεχεράνη – Το σχέδιο των 10 σημείων που διαβίβασε στην Ουάσιγκτον
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί σχεδόν κατά 18% η τιμή του WTI μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
