Τα βρήκε… σκούρα η Παρί αλλά προκρίθηκε στον τελικό
Στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει την έκπληξη του θεσμού, Λες Ερμπιέ, η οποία αγωνίζεται στη 3η κατηγορία της χώρας
Σκληρό… καρύδι αποδείχτηκε η Καέν στην έδρα της, καθώς δυσκόλεψε αρκετά την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ωστόσο, βρήκε τις λύσεις και «τσέκαρε το εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, νικώντας με 3-1.
Ο Μπαπέ έδωσε το προβάδισμα στους «Παριζιάνους» στο 25′, βάζοντας τις βάσεις για μία φαινομενικά εύκολη νίκη-πρόκριση. Η Καέν, όμως, απάντησε με τέρμα του Ντιομαντέ δύο λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και βρήκαν, τελικά, τον δρόμο προς τα δίχτυα, στο 81′, με σκόρερ ξανά τον Μπαπέ. Στο 95′ ο Ενκούνκου διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Στον τελικό, η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει την έκπληξη του θεσμού, Λες Ερμπιέ, που αγωνίζεται στη 3η κατηγορία της χώρας.
- Σε εορταστικό κλίμα και με ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά η κοπή της Βασιλόπιτας στον Δήμο Πειραιά
- Χανιά: Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στην περιοχή της Σούδας – Καταγγελίες για δολιοφθορά
- Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ευχήθηκε καλή χρονιά σε… όλες τις γλώσσες ξεκινώντας με ελληνικά (vid)
- Διεγράφησαν πάνω από 308 χιλιάδες φοιτητές από τα πανεπιστήμια – Πανηγυρισμοί από το υπ. Παιδείας
- BTS: Οι «βασιλιάδες» της K-pop επιστρέφουν με νέο άλμπουμ μετά από 6 χρόνια σιωπής
- Βόλος: Εντοπίστηκε σορός άνδρα στη θαλάσσια περιοχή «Πευκάκια» στο λιμάνι

