Η κορυφαία 11άδα της Premier League για τη σεζόν 2017/18
Η Μάντσεστερ Σίτι εκπροσωπείται με τέσσερις παίκτες στην καλύτερη 11άδα της φετινής Premier League
Οι Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, Κέβιν Ντε Μπρόιν της Μάντσεστερ Σίτι και Χάρι Κέιν της Τότεναμ, συμπεριλήφθηκαν, όπως αναμενόταν, στην κορυφαία 11άδα της Premier League για τη σεζόν 2017/18.
Η Μάντσεστερ Σίτι εκπροσωπείται με ακόμα τέσσερις παίκτες (Νίκολας Οταμέντι, Κάιλ Γουόκερ, Σέρχιο Αγκουέρο, Νταβίντ Σίλβα) ενώ την 11άδα συμπληρώνουν οι Γιαν Βερτόνγκεν (Τότεναμ), Νταβίντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Μάρκος Αλόνσο (Τσέλσι).
Ο Σαλάχ που έχει σημειώσει 30 γκολ σε 32 εμφανίσεις στην πρώτη του σεζόν στην Λίβερπουλ, είναι το φαβορί για τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς, τίτλος που θα δοθεί προς τα τέλη του μήνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αιγύπτιος άσος είναι ο πρώτος παίκτης που έχει κερδίσει τρεις φορές σε μια σεζόν, τον τίτλο του ποδοσφαιριστή του μήνα στην Premier League.
- Λάρισα: Νησίδα από φερτά υλικά στη γέφυρα του Πηνειού – Ανεβαίνει η στάθμη στο ποτάμι
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Παναθηναϊκός
- Kaspersky: Ωριμάζει η αγορά της κυβερνοασφάλειας – Πάνω από 9 στους 10 υιοθετούν λύση ασφαλείας
- Φλόριντα: Φρικτή δολοφονία 14χρονης – Ανήλικοι την παρέσυραν στο δάσος, την πυροβόλησαν και την έκαψαν
- Τα αουτσάιντερ του ελληνικού τουρισμού – Πού κατευθύνονται επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ
- LIVE: Βαλένθια – Σεβίλλη



