
Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους: «Δεν έπρεπε να πάρει το πέναλτι η Ρεάλ» είπε ο Μαραντόνα
Ο Μάικλ Όλιβερ δεν έπρεπε να δώσει το πέναλτι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο 93' στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Ντιέγκο Μαραντόνα
Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν πάρει θέση για το πέναλτι που κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Γιουβέντους και μετέτρεψε σε γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με αποτέλεσμα η Βασίλισσα να περάσει στα ημιτελικά του Champions League.
Ένας από αυτούς ήταν και ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με δηλώσεις του επισήμανε πως οι Μερένχες δεν θα έπρεπε να πάρουν αυτό το πέναλτι, καθώς δεν υπάρχει κάτι αντικανονικό στο μαρκάρισμα του Μεχντί Μπενατιά πάνω στον Λούκας Βάσκες.
«Δεν ήταν πέναλτι. Ξεκάθαρα όχι! Όταν ο Ρονάλντο βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι ο Λούκας έχει ξεκινήσει να πέφτει», τα λόγια του.
- H εύθραυστη μητέρα μου, η Όντρεϊ – Η απόπειρα αυτοκτονίας, οι ναζί γονείς και οι πόλεμοι
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο
- Το Ισραήλ διέταξε την εκκένωση χωριών βόρεια του ποταμού Λιτάνι – Καταγγελίες για εθνοκάθαρση στον Λίβανο
- Εκλεισε μετά τα προβλήματα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του fuel pass – Αλλάζει ο τρόπος υποβολής
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Το Artemis ΙΙ έσπασε το ρεκόρ του Apollo 13 για την μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη –


