Νεκρός 23χρονος ποδηλάτης από ανακοπή
Ο Μίκαελ Γκουλάερτς έφυγε από τη ζωή χτες το βράδυ (8/4) από ανακοπή, κατά τη διάρκεια ποδηλατικού αγώνα στη Γαλλία
Δυσάρεστα νέα από τον χώρο της ποδηλασίας, καθώς απεβίωσε το βράδυ της Κυριακής (8/4) ο Βέλγος ποδηλάτης, Μίκαελ Γκουλάερτς, σε ηλικία 23 ετών. Ο Γκουλάερτς υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα Παρίσι-Ρουμπέ.
«Με αδιανόητη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε τον θάνατο του αναβάτη και φίλου μας, Μίκαελ Γκουλάερτς. Απεβίωσε το βράδυ της Κυριακής στις 22:40 σε νοσοκομείο της Λιλ» αναφέρει η ομάδα του εκλιπόντος στη σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: «Πέθανε από ανακοπή, όλη η ιατρική βοήθεια ήταν χωρίς αποτέλεσμα», ανέφερε η ομάδα του εκλιπόντος, Veranda’s Willems-Crelan, γνωστοποιώντας το γεγονός μετά τα μεσάνυχτα.
Νωρίτερα χτες (8/4) ο τηλεοπτικός φακός είχε καταγράψει τους παρευρισκόμενους γιατρούς να προσπαθούν να σώσουν τον Γκουλάερτς, εφαρμόζοντας στην άκρη του δρόμου καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στον Βέλγο. Το ατύχημα του 23χρονου συνέβη στο 109ο από τα 257 χιλιόμετρα της διαδρομής.
Στη συνέχεια, διακομίσθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Λιλ, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
- Αφγανιστάν: «Εκατοντάδες νεκροί» από βομβαρδισμό του Πακιστάν σε κλινική αποτοξίνωσης στην Καμπούλ
- Ιράν: Ο Βανς απαντά για το εάν έχει επιφυλάξεις σχετικά με τον πόλεμο
- Ιράν: Διακριτικές επαφές του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ

