
Το «μποϊκοτάζ» των Άγγλων στο Μουντιάλ φοβούνται οι Ρώσοι
Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου φοβούνται την πιθανότητα να μην ταξιδέψουν στη Ρωσία οι άγγλοι φίλαθλοι, εξαιτίας των κακών διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών
Οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ της Αγγλίας και της Ρωσίας το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονται στο ναδίρ τους. Αυτό δεν αποκλείεται να επηρεάσει και αρκετούς Άγγλους φιλάθλους, ενόψει του Μουντιάλ που θα γίνει στη Ρωσία το προσεχές καλοκαίρι.
Ήδη αρκετοί πολιτικοί ηγέτες έχουν δηλώσει πως θα αγνοήσουν τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή, ενώ κάτι παρόμοιο αναμένεται να πράξουν και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Ως εκ τούτου οι Ρώσοι «τρέμουν» ένα πιθανό μποϊκοτάζ των Άγγλων οπαδών. Γι’ αυτό το λόγο και ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βίκτορ Γκοτσαρένκο, μετά την ήττα της ομάδας του από την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς με σκορ 4-1 μόνο που δεν έπεσε στα… γόνατα για να παρακαλέσει τους Άγγλους να δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Ρωσίας.
«Είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε στη Ρωσία, ενόψει του Μουντιάλ. Σας διαβεβαιώνουμε πως θα δείτε σπουδαία γήπεδα. Μπορείτε να μας ρωτήσετε ό,τι άλλο θέλετε. Απλά το θέμα είναι να έρθετε στη Ρωσία. Σας παρακαλούμε ελάτε», τα λόγια του.
- Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Επιχείρησε να περάσει τις σφαίρες μέσα σε παιδικό καρότσι – Συνελήφθη 24χρονη
- «Όχι» των γιατρών στη μεταφορά του Μιρτσέα Λουτσέσκου στο εξωτερικό
- Σακελλαρίδης σε Μητσοτάκη: Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανακοινώσετε ημερομηνία εκλογών
- Μετά την κακοκαιρία, μύρισε καλοκαίρι – Πού ξεπέρασε τους 22 βαθμούς η θερμοκρασία
- Σε τεχνητό κώμα ο Μιρτσέα Λουτσέσκου – Αναχωρεί για Ρουμανία μετά τον Παναθηναϊκό ο Ραζβάν
- Τραμπ σε Ιράν: Ανοίξτε τα Στενά του Ορμούζ, αλλιώς θα ζήσετε στην κόλαση


