Λεφτά υπάρχουν για κάποιους και το αποδεικνύουν στις νυκτερινές εξόδους τους. Ετσι, Πατρινός επιχειρηματίας πήγε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο μαγαζί που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Όπως λένε παριστάμενοι ο επιχειρηματίας αποφάσισε να το διασκεδάσει χωρίς μέτρο με αποτέλεσμα να πληρώσει στο τέλος… 25.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος», ο επιχειρηματίας από την Πάτρα έγινε τόσο μεγάλο θέμα συζήτησης που μερικοί πελάτες από το μαγαζί έπαιξαν ακόμη και… στοιχήματα για τον λογαριασμό.
Ετσι, οι θαμώνες του μαγαζιού, βλέποντας ότι τα λουλούδια έπεφταν «βουνό» στον δημοφιλή καλλιτέχνη, υπέθεσαν αρχικά ότι θα έφτανε στα 10.000 ευρώ.
Ομως, το πραγματικό ύψος του λογαριασμού ξεπέρασε κάθε φαντασία, καθώς λίγο αργότερα διαπιστώθηκε πως ο επιχειρηματίας πλήρωσε κοντά στα 25.000 ευρώ!
Το περιστατικό συζητήθηκε και στα social media, όπου κυριάρχησε το σλόγκαν «Ημουν κι εγώ στον Αργυρό».
Όσο για τον επιχειρηματία, πρόκειται για ιδιοκτήτη καταστημάτων εστίασης, ο οποίος μάλιστα έχει και μετοχές σε πασίγνωστο καφέ της πόλης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.