Grexit και για τον Γραμμένο
Ο «δικός μας», κατά δήλωση Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλης Γραμμένος βρίσκεται πλέον και με τη «σφραγίδα» της FIFA στο δρόμο για την έξοδο, αν δεν αποφασίσει να πάει κόντρα σε αυτούς που τον στήριξαν και στηρίζουν.
Πέρασαν ώρες, πέρασαν μέρες, πέρασαν εβδομάδες αλλά ακόμη οι τρεις λέξεις που κάνουν «τζιζ» δεν έχουν ακουστεί από το όνομα του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου.
Σαββίδης, ΠΑΟΚ, Τούμπα. Ο «Πρωθυπουργός» του ποδοσφαίρου μας, ο άνθρωπος που ήρθε για να φέρει την εξυγίανση και την νέα εποχή στο ποδόσφαιρο μας όπως δήλωνε τις ήρεμες μέρες της διοίκησής του στην ΕΠΟ, δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα που είχε οδηγηθεί σε διακοπή. Το πρωτάθλημα που ναι μεν αρχίζει το Σαββατοκύριακο αλλά για αυτόν και τη διοίκησή του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τα δύσκολα συνεχίζονται.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
in.gr
- Στην «Γη της Ελιάς», ο έρωτας οδηγεί σε επικίνδυνες επιλογές – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια
- Αλλαγή γραμμής στην Premier League για τα σύμβολα Pride μετά από εσωτερικές αντιδράσεις
- myPROPERTY: Άνοιξε η πλατφόρμα για την έκπτωση ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένες κατοικίες
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι και οι 313 προσαχθέντες των επεισοδίων πέριξ του ΑΠΘ
- Box Now Accelerates Expansion with €20M Investment
- Συνέλαβαν 66χρονο στα Άνω Λιόσια με ναρκωτικά, όπλα και πυρομαχικά – Χτύπησε αστυνομικούς κατά τον έλεγχο

